Οι οδοντιατρικές υπηρεσίες στη Γευγελή, τη Μπίτολα και τη Δοϊράνη γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς για τους Έλληνες ασθενείς τα τελευταία χρόνια

Καθώς οι άνθρωποι αναζητούν προσιτές και υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες στο εξωτερικό, η Γευγελή, η Μπίτολα και η Δοϊράνη αρχίζουν να εμφανίζονται στο χάρτη.
Τα μέρη αυτά αποτελούν δημοφιλείς προορισμούς για οδοντιατρικό τουρισμό λόγω των σύγχρονων οδοντιατρικών κλινικών και των υψηλά εξειδικευμένων οδοντιάτρων τους. Το σχετικά χαμηλό κόστος των οδοντιατρικών θεραπειών σε σύγκριση με πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης είναι ένας άλλος σημαντικός λόγος.

Άριστα εκπαιδευμένος και επαγγελματίας οδοντίατρος, ακριβώς δίπλα στα ελληνικά σύνορα.

Η πλειοψηφία του προσωπικού μιλάει άπταιστα την ελληνική γλώσσα!

Με πολλές οδοντιατρικές κλινικές παγκόσμιας κλάσης που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της αισθητικής οδοντιατρικής, της εμφυτευματολογίας, της ορθοδοντικής και της γενικής οδοντιατρικής. Οι οδοντίατροι σε αυτές τις πόλεις είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι. Η συντριπτική πλειονότητα χρησιμοποιεί τις τελευταίες οδοντιατρικές τεχνολογίες και τεχνικές για να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους ασθενείς της. Το See Inside Greece είναι αποκλειστικός συνεργάτης για την ανάπτυξη του οδοντιατρικού τουρισμού σε αυτά τα μέρη.

Το κόστος των οδοντιατρικών θεραπειών σε αυτά τα μέρη είναι συνήθως πολύ χαμηλότερο από ό,τι σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης. Σε σύγκριση με την Ελλάδα, διαφέρουν από 50 έως 70%. Το γεγονός αυτό την καθιστά ελκυστικό προορισμό για τους οδοντιατρικούς τουρίστες. Το χαμηλότερο κόστος μπορεί να σημαίνει ότι οι ασθενείς μπορούν να εξοικονομήσουν από 30-70% σε οδοντιατρικές υπηρεσίες όπως:

 • Εμφυτεύματα
 • στέμματα
 • Καπλαμάδες
 • Γέφυρες
 • Όλα για 4, Όλα για 6 και Όλα για 8
 • … και πολλές άλλες οδοντιατρικές θεραπείες, σε σύγκριση με το κόστος αυτών των θεραπειών στη χώρα τους.

Για όσους εξετάζουν το ενδεχόμενο οδοντιατρικού τουρισμού και οδοντιατρικών υπηρεσιών σε μια από τις πόλεις…

Είναι σημαντικό να ερευνήσετε προσεκτικά τις οδοντιατρικές κλινικές και τους οδοντιάτρους που σκοπεύετε να επισκεφθείτε. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο των προσόντων, της εμπειρίας και των αξιολογήσεων των ασθενών τους, καθώς και τη διασφάλιση ότι χρησιμοποιούν υλικά και τεχνολογίες υψηλής ποιότητας. Συνήθως φροντίζουν τη φήμη τους και δίνουν λεπτομερή προσοχή στους ασθενείς τους. Μπορείτε πάντα να κάνετε μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο σχετικά με την επιθυμητή κλινική. Ex. πολλές κλινικές έχουν κριτικές στο προφίλ τους στο Google και στη σελίδα τους στο Facebook.

Ο οδοντιατρικός τουρισμός μπορεί επίσης να είναι υπέροχες διακοπές

Για όσους αναζητούν προσιτές και υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες, τα μέρη αυτά αποτελούν πολύ προσιτούς προορισμούς. Ξεκινήστε λοιπόν να σχεδιάζετε τις επόμενες διακοπές σας!

Λαμβάνοντας υπόψη το τουριστικό δυναμικό των πόλεων, μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ως προορισμοί που πρέπει να επισκεφθείτε. Η φιλοξενία, η κουζίνα, η φύση και η ιστορία τους καθιστούν αυτές τις 3 πόλεις ως έναν από τους καλύτερους προορισμούς στη βαλκανική χερσόνησο. Έχουν πλούσια ιστορία και παράδοση. Το φαγητό, η οινοποίηση και η παραγωγή κρασιού, τα φυσικά αξιοθέατα βάζουν τη χώρα στις λίστες πολλών ταξιδιωτών. Είναι μια χώρα με πολλές ηλιόλουστες ημέρες. Ο Derrick May (ο διάσημος DJ) έγραψε κάποτε στο Facebook: “- Το 99,99% από εσάς δεν θα πάτε ποτέ στα Σκόπια, αλλά να ξέρετε ότι υπάρχουν μερικά μέρη στον κόσμο όπου τα φρούτα και τα λαχανικά εξακολουθούν να μεγαλώνουν μέχρι να μην μπορούν να μεγαλώσουν πια”.

Το κλίμα είναι ιδανικό για την παραγωγή πλούσιων και φρουτώδων ερυθρών σταφυλιών που δίνουν νόστιμο, ξηρό, σκούρο-κόκκινο κρασί. Τα περισσότερα από τα κρασιά που παράγονται στη χώρα εξάγονται. Αυξάνουν τη δημοτικότητά τους κάθε χρόνο και συμφωνούν με νέες χώρες καθώς μιλάμε. Η Βόρεια Μακεδονία ανήκει στη ζώνη III-C-b για την παραγωγή οίνου. Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι η χώρα έχει 270 έως 300 ηλιόλουστες ημέρες το χρόνο. Η Βόρεια Μακεδονία διαθέτει τις ίδιες φυσικές δυνατότητες με ορισμένα από τα καλύτερα αμπελοοινικά κέντρα του κόσμου. Υπάρχουν τρεις περιοχές οινοποίησης: Povardarie, Pelagonia-Polog και Pchinja-Osogovo. Κάθε περιοχή παράγει τη δική της μοναδική γεύση.

Συμπερασματικά, ο οδοντιατρικός τουρισμός σε αυτές τις περιοχές μπορεί να προσφέρει προσιτή και υψηλής ποιότητας οδοντιατρική περίθαλψη σε όσους αναζητούν οδοντιατρικές θεραπείες εκτός της χώρας τους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ερευνήσετε προσεκτικά την οδοντιατρική κλινική και τον οδοντίατρο που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε και να κατανοήσετε πλήρως τους κινδύνους που ενέχει ο οδοντιατρικός τουρισμός. Γι’ αυτό, παρακαλείστε να μελετήσετε διεξοδικά τις κλινικές, τους οδοντιάτρους και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σχεδιάστε το οδοντιατρικό σας ταξίδι και Δημιουργήστε την οδοντιατρική σας περιπέτεια με TravelDentMe

Ο δρόμος για ένα πιο υγιές, πιο σίγουρο χαμόγελο ξεκινά στο TravelDentMe. Προσκαλούμε θερμά τους Έλληνες ασθενείς να προγραμματίσουν ένα ραντεβού με την έμπειρη ομάδα μας. Είτε πρόκειται να κάνετε έναν έλεγχο ρουτίνας, είτε έχετε συγκεκριμένες οδοντιατρικές ανησυχίες, είτε επιθυμείτε αισθητικές βελτιώσεις, είμαστε έτοιμοι να σας καθοδηγήσουμε προς την υλοποίηση των οδοντιατρικών σας στόχων στη μαγευτική τοποθεσία των πλησιέστερων πόλεων στα ελληνικά σύνορα.

Εγγύτητα οδήγησης από τις κυριότερες πόλεις της Ελλάδας:

 1. Γευγελή:

 • 25 χιλιόμετρα (ή 25 λεπτά) οδικώς από το Πολύκαστρο
 • 52 χιλιόμετρα (ή 45 λεπτά) οδικώς από το Κιλκίς
 • 94 χιλιόμετρα (ή 1 ώρα και 30 λεπτά) οδικώς από την Έδεσσα
 • 88 χιλιόμετρα (ή 1 ώρα) οδικώς από τη Θεσσαλονίκη
 • 118 χιλιόμετρα (ή 1 ώρα και 28 λεπτά) οδικώς από την Κατερίνη
 • 139 χιλιόμετρα (ή 1 ώρα και 50 λεπτά) οδικώς από τις Σέρρες
 • 145 χιλιόμετρα (ή 1 ώρα και 52 λεπτά) οδικώς από τον Πολύγυρο
 • 198 χιλιόμετρα (ή 2 ώρες και 10 λεπτά) οδικώς από τη Λάρισα
 • 220 χιλιόμετρα (ή 2 ώρες και 30 λεπτά) οδικώς από την Καβάλα.

2. Μπίτολα

 • 34 χλμ (ή 38 λεπτά) οδικώς από Φλώρινα
 • 80 χιλιόμετρα (ή 1 ώρα και 10 λεπτά) οδικώς από την Πτολεμαΐδα
 • 96 χιλιόμετρα (ή 1 ώρα και 50 λεπτά) οδικώς από την Καστοριά
 • 109 χιλιόμετρα (ή 1 ώρα και 20 λεπτά) οδικώς από την Κοζάνη
 • 245 χιλιόμετρα (ή 2 ώρες και 50 λεπτά) οδικώς από τα Ιωάννινα

Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας – σήμερα, και μάθετε πώς να εξοικονομήσετε έως και 70% στο νέο σας χαμόγελο, χωρίς να χάσετε καθόλου από την ποιότητα!